Дневник ратног пролећа 1999. године
8. фебруара 2019.
Краљевина Норвешка остаје поуздан партнер Србији и пријатељ Прокупља
8. фебруара 2019.
Прикажи све

Радови на водоводној мрежи у Прокупљу

Из ЈКП „Хамеум“ обавештавају грађане да у недељу, 10. фебруара, у периоду од 8 до 13 сати, због замене вентила на раскрсници улица 9. октобра и Хајдук Вељкове, воду неће имати улице 9. октобар, Василија Ђуровића Жарког и Липарска. У улицама Ратка Павловића и Никодија Стојановића Татка биће смањен притисак.

-У циљу бољег управљања дистрибутивном мрежом града, обавештавамо потрошаче да ћемо у току фебруара месеца вршити замену неисправних вентила на дистрибутивној мрежи, на следећим локацијама: раскрсница улица 9. октобра и Кнез Михаилове, раскрсница улица 9. октобра и Хајдук Вељкове, раскрсница улица 9. октобра и Синђелићеве, Партизанска улица, раскрсница улица Милена Јовановића и Јефимијине, Станка Пауновића и Гуте Добричанина, наводе у ЈКП „Хамеум“ и наглашавају да ће из овог разлога у наредном периоду долазити до чешћих искључења воде у појединим деловима града.

-Потрошаче ћемо благовремено обавештавати о терминима и временском периоду искључења воде за пиће, истичу у овом предузећу.

Из ЈКП “Хамеум” се унапред извињавају грађанима и моле за разумевање, и додају да ће уложити велике напоре да се прекиди водоснабдевања ограниче на што краћи временски период.

Величина слова: