Асфалтиране још две градске улице
13. јуна 2019.
Прокупачки ученици трећи на „Играма пријатељства“ у Немачкој
13. јуна 2019.
Прикажи све

Расписан конкурс за доделу признања поводом обележавања Светопличког сабора

Организациони одбор за обележавање Светопличког видовданског сабора у манастиру Топличка Грачаница расписао је конкурс за доделу признања, која ће бити уручена на Сабору, 28. јуна. Признања су намењена успешним појединцима, установама и предузећима који су дали допринос у развоју наше друштвене заједнице, и носе  имена славних српских косовских јунака “Цар Лазар“, “Царица Милица“, “Југ Богдан“, “Милан Топлица“ и „Косанчић Иван“.

Према традицији, расписан је и литерарни конкурс са ученике петог и седмог разреда свих основних школа са подручја Топличког управног округа.

Ученици петог разреда радиће на тему “Топлица мој завичај“ и “Волим Топлицу ту остајем“, а седмаци ће конкурисати са радовима на тему “Стазама којима су ходали храбри“, „Јунаци Гвозденог пука“ и “Осам векова светосавља“.

Конкурс је отворен до 20. јуна. Све пријаве и предлоге за доделу признања слати на адресу Топлички управни округ Прокупље, Таткова 2–за Организациони одбор за обележавање Светопличког видовданског сабора 2019. године.

Величина слова: