Седмочланој породици из Прекадина помоћ у намирницама и новогодишњи пакетићи
10. јануара 2019.
Обавезна обнова регистрације пољопривредних газдинстава
11. јануара 2019.
Прикажи све

Реприза дечије представе „Мама, шта ако шпагете оживе?“

После успешног, премијерног приказивања дечије представе Аматерског позоришта „Хранислав Драгутиновић“ „Мама, шта ако шпагете оживе?“, према тексту Србијанке Станковић, а у режији Тијане Петровић и Данијеле Стевић, најмлађи Прокупчани ће моћи да уживају и у њеном репризном издању 14. јануара, у 18.30 сати, у Дому културе.

Ова представа је била поклон Дома културе најмлађима за новогодишње празнике, али пошто је интересовање публике било велико и за саму премијеру, организатор је решио да је на својој сцени поново прикаже за све оне који је нису видели.

Представа говори о дечијој свакодневици и њиховој радозналости, коју показују постављајући врло необична и неуобичајена питања својим родитељима.

Да на сцени све буде занимљиво и разумљиво најмлађим Прокупчанима, потрудиће се иста, искусна и бројна екипа, која је реализовала ову представу и поклонила је малишанима за Нову годину.

У улози „Мрака“ представиће се Никола Јеремић, „Страх“ ће глумити Никола Стојановић, „Лазара“ Милан Младеновић, „Таму“ ће играти Лука Милић, „Веру“ Ива Тонић, „Храброст“ Луција Лакићевић, „Калину“ Софија Ђорђевић, „Маму“ Андреа Цакић, „Љубав“ Милица Стојковић  и „Наду“ Јована Миљковић.

Сценографију ове дечије представе урадио је Милан Илић Трша, за избор музике задужен је Предраг Славковић, а за костиме и шминку Данијела Стевић.

Сви који желе да погледају репризу ове представе, карту могу резервисати на бројеве телефона Дома културе 027/321-002 и 324-370.

Величина слова: