Смањен број незапослених у Прокупљу
22. фебруара 2019.
Спортски викенд: Кошаркаши Пробаскета на корак до вишег ранга
25. фебруара 2019.
Прикажи све

Дејан Булатовић из ЖФК Крстарица – Топличанин изабран за председника ФСО Прокупље

На Скупштини ФСО Прокупље у Прокупљу, која је, по речима организатора, одржана на основу захтева две трећине представника фудбалских клубова чланова ФСО Прокупље, за председника ФСО Прокупље изабран је Дејан Булатовић из ЖФК Крстарица–Топличанин. У исто време, у Блацу је такође одржана Скупшина ФСО Прокупље, тако да се криза у овој организацији наставља, и по свему судећи, питање валидности решаваће органи ФС Региона Источне Србије.

.

По извештају верификационе комисије, на Скупштини у Прокупљу присуствовало је 14 делегата од 25, а нови чланови Извршног одбора су Ивица Ђорђевић, Стефан Павловић, Драган Милентијевић, Драган Недељковић, Александар Дикић и Срђан Милићевић. Скупштини је као посматрач присуствовао Мирослав Миливојевић, заменик председника ФС РИС.

-Обзиром да се одржавају две Скупштине фудбалских радника из Куршумлије, Блаца и Прокупља, мислим да је ово само наставак лоших међуљудских односа и да ће ту комисија за спровођење избора имати посао да одлучи која је страна у праву. Моје присуство овде је само као посматрача свих који су пријавили ФС РИС да одржавају неку изборну Скупштину, а постоји одређена комисија која оцењује валидност која је Скупштина у праву, а која не. У интересу људи у Прокупљу који раде у фудбалу је да седну за сто да разговарају и што пре да реше проблеме, рекао је Мирослав Миливојевић, заменик председника ФС РИС.

Како кажу из новог руководства ФСО у Прокупљу, они ће поднети приговор на заседање у Блацу.

.

Величина слова: