Poraz rukometašica Topličanina
29. novembra 2018.
Ekipa Prokuplja sveukupni pobednik sportskih susreta
29. novembra 2018.
Prikaži sve

Slikari i vokalni solisti Prokupčanima priredili „Zlatni dan“

Prokupački Dom kulture sinoć je imao svoj „Zlatni dan“. Pod tim nazivom dešavale su se dve tradicionalne manifestacije. Ova ustanova kulture je svoju publiku obradovala „Jesenjom izložbom slika“, a potom i tradicionalnim koncertom evergrin muzike, kome se prokupačka publika uvek iznova raduje.

Na „Jesenjoj izložbi slika“ izlagali su članovi Udruženja likovnih stvaralaca Toplice i ljubiteljima likovne umetnosti predstavili svoje radove, rađene u različitim tehnikama i iz različitih oblasti likovne umetnosti. Oni su svojim delima i bojama, pokazali da i jesen, iako hladna i kišovita, može da bude lepa.

Koncert evergrin muzike, koji je održan posle „Jesenje izložbe“, svakako se uklapao u „Zlatni dan“ koji je organizovao Dom kulture. Brojnu publiku zabavljali su najbolji vokalni solisti Prokuplja, uz pratnju orkestra Doma kulture i Dečijeg hora „Sanjalice“.

Uz najlepše hitove 60-tih, 70-tih i 80-tih godina, prisutna publika je imala pravi povratak u prošlost, dok su se stariji Prokupčani vratili u dane mladosti.

Veličina slova: