Рукометашице Топличанина дочекују Слогу
7. децембра 2018.
Корисници Дневног боравка “Сунце” учествују у хуманитарној акцији “Играчка за свако дете”
7. децембра 2018.
Прикажи све

Стручни надзор у Дому здравља показао висок ниво здравствених услуга

Представници Министарства здравља посетили су Дом здравља у Прокупљу и том приликом извршили стручни надзор над управљањем медицинским отпадом у овој здравственој установи.

Надлежни су извршили детаљну контролу документације, разговарали са запосленима и упознали се са детаљима везаним за ову тему.

-Од стране чланова спољашњег надзора, доказали смо свој квалитет у овој врсти посла и показали значај свих акредитованих процедура које се примењују у Дому здравља у Прокупљу. Наравно да ће увек бити простора за усклађивање са новим законским смерницама и за унапређивање у овој области, кажу надлежни у Дому здравља.

Агенција за акредитацију здравствених услуга Србије, доделила је Сертификат о акредитацији Дому здравља Прокупље априла 2018. године, на период од седам година. Тиме је ова здравствена установа потврдила да испуњава све дефинисане критеријуме и примењује утврђене стандарде у области здравствене заштите.

Резултати стручног надзора надлежног Министарства су још један доказ да Дом здравља сасвим оправдано поседује овај Сертификат.

Величина слова: