Планинарско-скијашки клуб организује такмичење у планинарској оријентацији
8. новембра 2019.
Успешна прва акција чишћења града, Прокупље сређивали и стари и млади
9. новембра 2019.
Прикажи све

Сутра велика акција чишћења града

Град Прокупље, у сарадњи са Јавно-комуналним предузећем „Хамеум“, организује велику акцију чишћења града, која ће бити спроведена сутра, од 9 до 17 сати.

Ова акција организује се са циљем да наш град, уређен и чист дочека предстојећу зиму, али и да се подигне свест свих нас о значају здраве животне околине у којој живимо.

Овим путем, позивају се директори јавних предузећа и установа, школа, запослени, ученици, али и сви грађани који желе да дају свој допринос у великом спремању нашег града, да се у што већем броју одазову акцији и тако допринесу њеној успешној реализацији.

Како је планирано, са чишћењем и сакупљањем отпада почеће се од самог улаза у Прокупље, код касарне, све до моста, док ће друга екипа бити распоређена у Сокићевом насељу. Акција ће обухватити и чишћење и уређење простора код Спортске хале, приобаља реке Топлице, од моста према фабрици Леони, све до Стражавачке реке.

-Како је чишћење организовано на више градских локација, грађани ће моћи да се прикључе екипама и у својим месним заједницама, саопштено је из Града Прокупља.

 

Величина слова: