Победе рукометашица и кошаркаша
18. новембра 2019.
Прокупачка Болница набавила моторни чистач снега
18. новембра 2019.
Прикажи све

У току избори у месним одборима Удружења пензионера Града Прокупља

У месним одборима Удружења пензионера Града Прокупља, у току су избори на којима се бира руководство организације. Од 30, до сада су избори завршени у осам месних одбора.

-Ово су редовни избори, на којима чланови организације, у својим месним одборима, бирају председника и заменика председника месних одбора, као и делегате за Скупштину. Чланови пензионерске организације најбоље знају ко и како може да заступа њихове интересе, не само у месним одборима, него и на Скупштини Удружења, изјавио је председник Удружења пензионера Града Прокупља Милован Вучићевић и додао да сви предлози и сада, као и на претходним изборима, крећу из базе.

Према његовим речима, одзив чланова, био је изузетно добар.

-Осим  предлога и избора кандидата за месне одборе, на састанцима се говорило и о томе шта је руководство Удружења пензионера урадило у претходне четири године, како би се побољшао материјално социјални положај најстаријих становника нашег града, као и задаци које треба урадити у наредном периоду, изјавио је Вучићевић и додао да ће избори бити завршени до краја новембра.

Планирано је да се Скупштина пензионера Града Прокупља одржи средином децембра, на којој ће бити изабран председник и заменик председника организације, као и Извршни и Надзорни одбор.

Величина слова: