Raspisan tender za Industrijsku zonu, Laketić: Glavni parametri za dovođenje investitora broj zaposlenih i visina plate
26. maja 2020.
Sledeće nedelje počinje rekonstrukcija Gimnazije
27. maja 2020.
Prikaži sve

U toku renoviranje prostorija Udruženja prokupačkih penzionera

Udruženje prokupačkih penzionera koje broji blizu 8.500 članova ovih dana počelo je opsežnu akciju renoviranja svojih prostorija. U okviru renoviranja biće promenjena ulazna vrata, napravljen novi šalter za prijavljivanje, promenjene stare stolice i stolovi, rekonstruisana elektro, kanalizaciona i vodovodna mreža i okrečene sve prostorije.

-Zabranu okupljanja penzionera u zatvorenom prostoru iskoristićemo za kompletno renoviranje naših prostorija. Stolice i stolovi su dotrajali i nisu menjani više od 35 godina, a mnogo toga ćemo promeniti i u hodu tokom radova .Cilj nam je da napravimo takve uslove i ambijent kako bi se najstariji stanovnici našeg grada ovde osećali prijatno i lepo, izjavio je predsednik Udruženja penzionera Prokuplja Milovan Vučićević i dodao da će za ove radove iz sopstvenih sredstava izdvojiti oko milion dinara.

Prema njegovim rečima očekuje se da svi poslovi oko renoviranja budu završeni tokom narednog meseca.

-Nadam se da će tada i naši članovi ovde ponovo moći da se druže, ali to sve zavisi od preporuka nadležnih državnih i lokalnih organa. Pošto penzioneri spadaju u rizičnu grupu za obolevanje od korona virusa sigurno je da će se i nadalje tokom druženja morati da primenjuju zaštitna sredstva i sve zaštitne medicinske mere, izjavio je predsednik prokupačkih penzionera Milovan Vučićević.

Veličina slova: