Представници Града Прокупља посетили сликаре на Белом Камену
19. јула 2019.
Ратни пут Моравске дивизије био је пут за слободу Србије
20. јула 2019.
Прикажи све

Улица Војислава Илића добила улично светло

Мештани Улице Војислава Илића, добили су уличну расвету. Средства за постављање 21 сијалице, у дужини од скоро 800 метара, обезбеђена су из градског буџета, у износу од 1.900.000 динара.

Председник Савета месне заједнице Сава Ераковић-Страхиња, у којој живи близу 3.500 Прокупчана, Вукоман Миленковић, каже да је обећање локалне самоуправе, брзо испуњено.    

-Никада нисмо имали уличну расвету. Управо због ове чињенице, за сваку је похвалу ангажовање локалне самоуправе да житељи овог дела Прокупља имају исте услове за живот, као и они који живе у центру, рекао је он и додао да у Улици Војислава Илића има 30 домаћинстава и да 12 ђака иде у прокупачке основне школе.

Он напомиње да су пре више од 10 година добијали обећања да ће добити улично светло, али да иста никада нису била испуњена.

-Због деце ми је драго што смо и ми добили светло. Њихова безбедност нам је увек била у првом плану. Хвала свима који су били ангажовани у овом послу, рекао је мештанин Дејан Радовић.

Милорад Мића Вуловић у овој Улици направио је две куће.

-Након скоро 40 година, како живим овде, дочекао сам да и мој крај добије један сасвим лепши и модернији изглед. Јул 2019. године памтићу по томе што је и моја Улица Војислава Илића, добила уличну расвету. Било је и пре обећања, али светла никада нисмо добили, све до сад, рекао је он и додао да у наредном периоду очекује да Улица добије и асфалт.

Величина слова: