Sloga meštana i pomoć Grada Prokuplja daju rezultate: Žitelji Klisurice zadovoljni onim što je urađeno u prvih sedam meseci
9. avgusta 2019.
Tropske vrućine smetaju hroničnim bolesnicima
9. avgusta 2019.
Prikaži sve

Zbog najavljenih visokih temperatura, ovog vikenda se očekuje rekordna poseta prokupačkom bazenu

Prema informacijama Republičkog hidrometeorološkog zavoda, u  Srbiji će narednih dana biti veoma toplo, sa dnevnom temperaturom od 34 do 38 stepeni, pa Prokupčanima ne preostaje ništa drugo nego da spas od vrućine potraže negde u hladovini, pored vode, ili na Gradskom bazenu, omiljenom kupalištu svih generacija naših sugrađana.

-Zbog najavljenih vrućina, nastupajućeg vikenda očekujemo i rekordnu ovogodišnju posetu bazenu, kazao je Bratislav Lukić, direktor Turističko sportske organizacije, u okviru koje radi bazen.

Prema njegovim rečima, kišno vreme koje je pratilo ovo leto, smanjilo je posetu, ali se sa porastom temperature i sunčanim danima to popravlja, pa tako ovih dana, u proseku oko 500 odraslih i dece dnevno poseti Gradski bazen.

-Pored kupanja u bazenu za odrasle i decu, posetiocima nudimo i druge interesantne zabavne i sportske sadržaje, kako bi im boravak bio još zanimljiviji, kazao je Lukić.

On podvlači da svi oni koji odluče da dan provedu na ovom omiljenom gradskom kupalištu, mogu po povoljnim cenama da ručaju, odnosno kupe brzu hranu, osvežavajuće napitke i sladoled, kao i da besplatno koriste mobilijar i suncobrane.

Prokupački bazen radi svakog dana, od 10 do 18 sati, a cene ulaznica za celodnevni boravak su simbolične, i iznose 50 dinara za decu i 100 dinara za odrasle.

Veličina slova: