Изабран нови председник Удружења инвалида рада
9. фебруара 2015.
Ускоро у Топлици ревија младих позоришних група
11. фебруара 2015.
Прикажи све

Бесплатне саднице за пошумљавање приватних поседа


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

                                                            sadnice%20za%20podelu

Покрет горана,Јавно комунално предузеће „Чистоћа“ и Стручна служба месних заједница Општине Прокупље вршиће бесплатну поделу садница за пошумљавање приватних поседа.

Председник Покрета горана Прокупља Миро Илић рекао је да ће они заинтересованим лицима бесплатно делити тополе,багрем и четинаре.

– Колико ће појединац моћи да добије садница зависиће од површине коју жели да пошумљава. Неопходно је да замљиште буде пете,шесте и седме категорије,рекао је он и нагласио подела садница треба да се изврши у првој половини марта. Према његовим речима,део садница тополе делиће се из расадника ЈКП „Чистоћа“.

Захтев за бесплатну доделу садница,а реч је о поседовном листу власника парцела и фотокопији личне карте,заинтересована лица могу да поднесу у просторијама Стручне службе месних заједница Општине Прокупље,које се налазе у улици Василија Ђуровића Жарког бр. 1 (управна зграда Филцаре) до 28. фебруара.

 

 

 
Величина слова: