Још веће олакшице за родитеље
10. новембра 2015.
Емоцијама ка апсолутној слободи
13. новембра 2015.
Прикажи све

Богат програм за Дан школе


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

dan%20tatko%202

Ученици и наставници Основне школе „Никодије Стојановић Татко“,полагањем венаца на спомен бисту народног хероја из другог светског рата по коме школа и носи име,данас су обележили 63 рођендан. Тим поводом ученици и наставници ове школе су припремили богат културно-уметнички програм,који ће трајати и у следећој недељи.

-Наша школа има укупно 960 ученика,заједно са издвојеним одељењима у Булатовцу,Рељинцу и Доњој Речици. Увек се трудимо да урадимо много на унапређењу услова за рад и учење наших ђака. Ових дана смо захваљујући локалној самоуправи,многе ствари поправили у школи и учинили их функционалнијим,рекла је овом приликом директорка школе Љиљана Суботић,истакавши да школа има одличну сарадњу и са осталим институцијама у нашем граду.

Ученици школе „Никодије Стојановић Татка“ могу се похвалити изузетним резултатима на републичким такмичењима у овој школској години. Оно чиме се посебно поносе јесте друга награда за школски лист „Полет“,коју им је доделило Друштво за српски језик и књижевност Србије,које ради при Филолошком факултету Универзитета у Београду.

Програм обележавања свечаности поводом Дана школе,ученици и наставници наставиће сутрадан „Играма без границе“ у 11 часова и 30 минута.

dan%20tatko%203

 
Величина слова: