Još veće olakšice za roditelje
10. novembra 2015.
Emocijama ka apsolutnoj slobodi
13. novembra 2015.
Prikaži sve

Bogat program za Dan škole


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

dan%20tatko%202

Učenici i nastavnici Osnovne škole „Nikodije Stojanović Tatko“,polaganjem venaca na spomen bistu narodnog heroja iz drugog svetskog rata po kome škola i nosi ime,danas su obeležili 63 rođendan. Tim povodom učenici i nastavnici ove škole su pripremili bogat kulturno-umetnički program,koji će trajati i u sledećoj nedelji.

-Naša škola ima ukupno 960 učenika,zajedno sa izdvojenim odeljenjima u Bulatovcu,Reljincu i Donjoj Rečici. Uvek se trudimo da uradimo mnogo na unapređenju uslova za rad i učenje naših đaka. Ovih dana smo zahvaljujući lokalnoj samoupravi,mnoge stvari popravili u školi i učinili ih funkcionalnijim,rekla je ovom prilikom direktorka škole Ljiljana Subotić,istakavši da škola ima odličnu saradnju i sa ostalim institucijama u našem gradu.

Učenici škole „Nikodije Stojanović Tatka“ mogu se pohvaliti izuzetnim rezultatima na republičkim takmičenjima u ovoj školskoj godini. Ono čime se posebno ponose jeste druga nagrada za školski list „Polet“,koju im je dodelilo Društvo za srpski jezik i književnost Srbije,koje radi pri Filološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu.

Program obeležavanja svečanosti povodom Dana škole,učenici i nastavnici nastaviće sutradan „Igrama bez granice“ u 11 časova i 30 minuta.

dan%20tatko%203

 
Veličina slova: