Уређена и Ужичка улица
15. новембра 2017.
Мраморска улица добила нови изглед
17. новембра 2017.
Прикажи све

Бољи услови за рад у Архиву Топлице


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

arhiv11

У Историјском архиву Топлице, према речима директора Милана Стојановића, ускоро ће бити завршено етажно грејање, а одмах потом и израђене монтажне металне полице.

-Радове у вредности од 1.080,000 динара финансира Министарство културе и информисања на основу конкурса којим су наши пројекти одобрени. Јавна набавка за избор најповољнијег извођача за израду металних полица је завршена, потписан је уговор и очекује се реализација до краја године, истакао је Стојановић и нагласио да ће завршетком система за етажно грејање бити омогућено пресељење одређених служби у просторије које су прошле године адаптиране.

Он је додао да ће на овај начин  запосленима бити олакшан рад, а свима онима који желе да истражују архивску грађу која се чува у депоима архива,  омогућен бољи приступ.

-У току је и израда пројектне документације за санацију фасаде и крова Архива, који су у јако лошем стању. Кров прокишњава, јер од 1963. године када је зграда направљена, па све до данас, на њему није ништа рађено, подвукао је директор ове установе Милан Стојановић.

Величина слова: