Дани руског филма и у Прокупљу
26. септембра 2017.
Вечерас премијерно „Ана је чекала“
28. септембра 2017.
Прикажи све

Директори посетили Дом ученика


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

dom%20i%20skole

На иницијативу директорице Дома ученика средњих школа у Прокупљу Јелене Вуковић сви директори прокупачких средњих школа посетили су ову установу.

Говорећи о раду Дома директорица је нагласила да од 141 корисника скоро 80 осто похађа наставу у Медицинској школи „Др Алекса Савић“.

– У установи су смаштени најбољи ђаци из Сурдулице,Врање,Сврљига,Лесковца,Ниша,Грделице и других општина са југа Србије. Да би ђаци остварили добар успех у школи и ваннаставним активностима неопходна је сарадња између васпитача у Дому,разредних старешина и стручних сарадника  и родитеља,изјавила је Јелена Вуковић додавши да је ово први пут да на једном састанку присуствују сви директори средњих школа.

Према њеним речима сарадња са надлежнима из школа постоји,али у наредном периоду у интересу средњошколаца треба да се прошири и буде још плодотворнија.

Васпитачи Дома ученика говорили су о животу и раду корисника и истакли,да се осим школских,велика пажња поклања и ваннаставним активностима.

Током прошле године корисници установе су на многим  регионалним и републичким такмичењима освојили многа признања и на тај начин репрезентовали свој дом,школе и Општину Прокупље,речено је на састанку.

Сви директори средњих школа оценили су да је добро што је одржан овај састанак и да током школаске године треба чешће да се одржавају.

Током боравка у Дому ученика директори су обишли спаваонице,учионице,ТВ салу,трепезарију и друге просторије.   

Величина слова: