У сусрет пролећу
17. априла 2015.
Књига о познатом рок музичару
21. априла 2015.
Прикажи све

Федес отворили инструменталисти


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

decija%20pesma2   decija%20pesma3

Фестивал дечијег стваралаштва,највеселија дечија манифестација у нашем граду,данас је започела такмичењем инструменталиста у Mузичкој школи „Корнелије Станковић“. Према речима директора ове школе Владе Дробњака,за ово такмичење пријавило се укупно 92 такмичара и то 56 за клавир,20 за хармонику,осам за гитару и три извођача за виолину.

– Данас је завршен један део овог програма,а сутра настављамо даље. Извођачи су ученици наше школе из свих општина Топличког управног округа и тек по завршетку сутрашњег дела знаће се ко су били најбољи такмичари,рекао је Влада Дробњак.

violina gitara

Они који су имали привилегију да први чују 16 нових песама овогодишње Дечије песме били су данас ученици Основне школе „9. октобар“. Да су се одлично забавили показали су својим осмесима,аплаузима и навијањем за своје фаворите.

Овај распевани караван наставља да шири позитивну енергију кроз веселе ноте и већ данас од 17 часова и 30 минута наступа у Житорађи где ће певати у тамошњем Дому културе.  

 

              

 

Величина слова: