U susret proleću
17. aprila 2015.
Knjiga o poznatom rok muzičaru
21. aprila 2015.
Prikaži sve

Fedes otvorili instrumentalisti


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

decija%20pesma2   decija%20pesma3

Festival dečijeg stvaralaštva,najveselija dečija manifestacija u našem gradu,danas je započela takmičenjem instrumentalista u Muzičkoj školi „Kornelije Stanković“. Prema rečima direktora ove škole Vlade Drobnjaka,za ovo takmičenje prijavilo se ukupno 92 takmičara i to 56 za klavir,20 za harmoniku,osam za gitaru i tri izvođača za violinu.

– Danas je završen jedan deo ovog programa,a sutra nastavljamo dalje. Izvođači su učenici naše škole iz svih opština Topličkog upravnog okruga i tek po završetku sutrašnjeg dela znaće se ko su bili najbolji takmičari,rekao je Vlada Drobnjak.

violina gitara

Oni koji su imali privilegiju da prvi čuju 16 novih pesama ovogodišnje Dečije pesme bili su danas učenici Osnovne škole „9. oktobar“. Da su se odlično zabavili pokazali su svojim osmesima,aplauzima i navijanjem za svoje favorite.

Ovaj raspevani karavan nastavlja da širi pozitivnu energiju kroz vesele note i već danas od 17 časova i 30 minuta nastupa u Žitorađi gde će pevati u tamošnjem Domu kulture.  

 

              

 

Veličina slova: