Нови чланови Општинског већа
15. јуна 2015.
Помоћ женском предузетништву
17. јуна 2015.
Прикажи све

Градски базен спреман за почетак рада


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

bazen

У току су завршни радови на градском базену,који ће за десетак дана почети да прима и прве купаче.Због временских непогода,које су  у протеклом периоду нанеле штету на градском базену,било је неопходно урадити санацију шкољке и простора око базена.

-У оквиру  припрема за почетак рада базена санирана су оштећења шкољке,која је делимично бетонирана и офарбана. Уређене су бетонске стазе,травњак ,засађено  украсно дрвеће,како би наши грађани током врелих летњих дана могли да уживају у комплпетном амбијенту,рекао је руководилац техничке службе Туристичко-спортске организације Љубиша Милосављевић.

Наредних дана предстоји пуњење базена из пумпне станице ФОМ-а,тако да се ускоро очекује и званично отварање сезоне купања на овом једином уређеном градском купалишту. Прокупчани који овог лета планирају да се расхлађују на овом месту,могу да очекују  низ забавних и спортских манифестација које се сваке године организују на градском базену. Предвиђено је да  цена улазнице буде као и прошле године,100 динара за одрасле и 50 динара за најмлађе купаче.

Величина слова: