Почиње програм запошљавања
12. априла 2013.
Стражавачка река добија уређено корито
19. априла 2013.
Прикажи све

Хуманитарна помоћ Фондације УНИТАС


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

Представници Хуманитарне фондације УНИТАС из Београда доделили су Општини Прокупље хуманитарну помоћ у вредности од 15.000 евра,која је намењена социјално угроженом становништву. Помоћ се састоји од 500 пакета хране и средстава за личну хигијену,који ће у сарадњи са Центром за социјални рад бити подељени најугроженијим лицима. У општини Прокупље на евиденцији Центра има око 1200 социјално угрожених породица

DSC_3600.

– Хуманитарни фонд УНИТАС је основан пре две године и у првој фази свог рада определили смо се за помоћ угроженом становништву са југа Србије. Најважније је прво помоћи људима који су гладни и немају основна средства за живот,зато су наше акције и кренуле у том правцу,а касније ћемо наше програме усмерити и на друге категорије становништва,рекао је Бранко Ковачевић,представник УНИТАС-а и некадашњи кошаркашки репрезентативац Југославије.

DSC_3613

Представници Општине Прокупље захвалили су УНИТАС-у на овој вредној донацији и сарадњи,која ће убудуће својим програмима више пажње посветити школској деци и омладини Прокупља.

Делегација УНИТАС-а и представници локалне самоуправе обишли су најугроженије многочлане породице у прокупачком насељу Ђуревац и селу Горња Стражава и доделили им ове хуманитарне пакете.

IMG-20130415-00910

Величина слова: