Počast prognanim i ubijenim Srbima
5. avgusta 2015.
Stadion kraj Toplice renoviran, prvi tim pojačan
7. avgusta 2015.
Prikaži sve

Igrali za Krunino ozdravljenje


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

Radio%20Srce%201 Radio%20Srce%204

Dramski studio „Radio Srce“ iz Prokuplja pridružio se akciji koja se u celoj Srbiji vodi za pomoć teško oboleloj dvanaestogodišnjakinji Kruni Mitrović iz Beograda. Da bi prikupili što više novca za njeno lečenje,vršnjaci iz Prokuplja,pored ostalog,pripremili su i pozorišnu predstavu čija je premijera oduševila Prokupčane.

Porukom „Kruna mi te volimo“,članovi prokupačkog ansambla „Radio Srce“ drugarici Kruni Mitrović iz Beograda,koja se trenutno nalazi na lečenju u Parizu,poželeli su brzo ozdravljenje.

Ansambl „Radio Srce“ već dve godine prihodima prikupljenim od predstava,koje organizuje u Prokuplju i okolini,pomaže bolesnim vršnjacima,a svaku akciju Prokupčani zdušno podržavaju.

– Ove godine nas je podržala i naša lokalna samouprava,a sledeće će nadamo se i neko iz Evropske unije,ističe koordinator ansambla „Radio Srce“ Dragan Pejčić.

Prokupački tinejdžeri svakodnevno prikupljaju pomoć za Krunu i na štandu u centru grada,jer se,kako kažu,nadaju njenom brzom ozdravljenju i unapred raduju svakom novom osmehu na licu svoje drugarice. 

Radio%20Srce%202    Radio%20Srce%203

Veličina slova: