Презентована Стратегија развоја ГИС-а
14. јуна 2017.
Бесплатна лекарска помоћ
16. јуна 2017.
Прикажи све

Књиге најмлађим уметницима


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

dod%2044

Удружење оболелих од мишићних и неуромишићних болести  Топличког округа  доделило је награде ауторима најуспешнијих радова на литерарном и ликовном конкурсу који је организован поводом обележавања  месеца маја,  Месеца борбе против дистрофије.

На конкурсу је пристигло више од стотину радова ученика основних и средњих школа,међу којима је изабрано 54,а аутори радова награђени су књигама.

Књиге је награђеним ученицима уручио председник Удружења,Миша Цветковић,који је овом прилоком изразио задовољство што је овако велики број ученика учествовао на конкурсу. Професор Сибин Шовић,један од организатора овог традиционалног конкурса је овом приликом рекао да су млади  књижевни и ликовни ствараоци показали свој таленат и умеће,а посебно је важно колико су заинтересовани за  учешће у оваквим манифестацијама.

 Удружење оболелих од мишићних и неуромишићних болести сваке године  додељује признања и захвалнице донаторима и свим људима добре воље који помажу његов рад,тако су и овога пута додељене захвалнице лекарима   прокупачког породилишта.

У оквиру свечаности која је поводом доделе награда одржана у Народном музеју Топлице,ученици  ОШ „Ратко Павловић Ћићко“,предвођени учитељицом Славицом Чикарић,припремили су пригодан програм .

dod%2045

Величина слова: