У циљу очувања културног наслеђа
20. септембра 2014.
Олујни ветар обарао стабла у Прокупљу
23. септембра 2014.
Прикажи све

Кренула подела пакета


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

   DSCN5400 DSCN5393

У просторијама Удружења пензионера Прокупља кренула је подела хуманитарних пакета. Како нам је рекао председник Удружења пензионера Прокупља Милован Вучићевић,ове пакете добиће чланови удружења чија пензија на прелази износ од 18.000 динара.

– У наредном периоду планирано је да поделимо око 2.500 хуманитарних пакета са основним животним намирницама. Ове пакете добиће сви пензионери са примањима до 18.000 динара,тако да разлога за стварање гужви нема,рекао је он и додао да је организација издвојила близу три милиона динара за куповину ових пакета.

Према његовим речима,са председницима месних одбора у сеоским срединама договорено је да пензионери који испуњавају услове ове пакете добију у месним канцеларијама.

Вучићевић је нагласио да приликом преузимања пакета пензионери треба на увид да покажу свој августовски пензиони чек и личну карту. Подела пакета вршиће се сваког радног дана од 9 до 14 часова. 

 

DSCN5401

Величина слова: