Јесења изложба слика вечерас у биоскопу
6. новембра 2015.
Дан школе „Татко“
10. новембра 2015.
Прикажи све

Круна овогодишњег рада


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

izlozba%20jesenja 

Љубитељи ликовне уметности,у наредних неколико дана,у холу биоскопа „Топлица“,моћи ће да погледају 29. Јесењу изложбу слика чланова Удружења ликовних стваралаца Топлице.

Четрнаест излагача овог Удружења представило је око 50 својих најновијих радова из различитих области ликовне уметности.

Један од учесника ове изложбе Предраг Славковић,позивајући организатора Ликовне секције Дома културе Мулана Илића да је отвори,рекао је да је сликарство занат који не слика оно што види,већ оно што осећа и оно што сам себи каже о ономе што је видео.

Према речима Илића,ови традиционални јесењи сусрети сликара,али и скулптора,представљају круну овогодишњег рада.

 

slike%20jesen1 slike%20jesen2

-Први пут учествујем на колективној изложби и уједно први пут излажем у Прокупљу. Већ сада се радујем својој првој самосталној изложби,која ће се у наредних десет дана догодити у овом истом простору. Прилика да излаже са старијим колегама,за младог уметника представља задовољство и част,истакла је једна од учесница Јесење изложбе Јелена Митић.

 Поред већ познатих имена ликовне сцене нашег града и Топлице,на овој изложби су се представили по први пут и нови чланови Удружења,међу којим има и академских сликара. 

Величина слова: