Најбогатији књижни фонд до сада
27. децембра 2017.
Поклонили деци новогодишње пакетиће
29. децембра 2017.
Прикажи све

Културно-образовни центар обележио рођендан


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

 radnicki3 

У скромној, али свечаној атмосфери, Културно-образовни центар „Топлица“, обележио је 57. рођендан  проглашењем победника на литерарном конкурсу за ученике прокупачких основних школа.

Прве три награде на конкурсу добили су ученици Основне школе „9. октобар“ Немања Бабић,  Кристина Милошевић и Тамара Ђорђевић.

-Велика нам је част и задовољство да овај дан можемо прославити са онима који имају највећу вредност у нашем граду, а то су деца. Честитам награђенима, као и свим учесницима, јер сваки рад има своју поруку и своју вредност. Кроз овакве конкурсе ћемо и убудуће наставити да подстичемо маштовитост и креативност наше талентоване деце, истакла је директорка ове установе Љиљана Красић.

radnicki%201

О квалитету и оригиналности радова на тему „И сумња и радост једнаком снагом трају у мени“, одлучили су професори књижевности и српског језика Србијанка Станковић и Љубиша Красић.

Учесницима конкурса су додељене захвалнице, а најбољим литерарцима су уручене књиге и дипломе.

Гости Културно-образовног центра били су и заменик председника Општине Прокупље Мирољуб Пауновић и већница за културу Милица Ерић.

Величина слова: