Najbogatiji knjižni fond do sada
27. decembra 2017.
Poklonili deci novogodišnje paketiće
29. decembra 2017.
Prikaži sve

Kulturno-obrazovni centar obeležio rođendan


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

 radnicki3 

U skromnoj, ali svečanoj atmosferi, Kulturno-obrazovni centar „Toplica“, obeležio je 57. rođendan  proglašenjem pobednika na literarnom konkursu za učenike prokupačkih osnovnih škola.

Prve tri nagrade na konkursu dobili su učenici Osnovne škole „9. oktobar“ Nemanja Babić,  Kristina Milošević i Tamara Đorđević.

-Velika nam je čast i zadovoljstvo da ovaj dan možemo proslaviti sa onima koji imaju najveću vrednost u našem gradu, a to su deca. Čestitam nagrađenima, kao i svim učesnicima, jer svaki rad ima svoju poruku i svoju vrednost. Kroz ovakve konkurse ćemo i ubuduće nastaviti da podstičemo maštovitost i kreativnost naše talentovane dece, istakla je direktorka ove ustanove Ljiljana Krasić.

radnicki%201

O kvalitetu i originalnosti radova na temu „I sumnja i radost jednakom snagom traju u meni“, odlučili su profesori književnosti i srpskog jezika Srbijanka Stanković i Ljubiša Krasić.

Učesnicima konkursa su dodeljene zahvalnice, a najboljim literarcima su uručene knjige i diplome.

Gosti Kulturno-obrazovnog centra bili su i zamenik predsednika Opštine Prokuplje Miroljub Paunović i većnica za kulturu Milica Erić.

Veličina slova: