Обележен Светски дан изазова
27. маја 2015.
Матуранти плесали на тргу Топличких јунака
29. маја 2015.
Прикажи све

Маскенбал са поруком Љубав је чудно стање


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

Maskenbal1 Maskenbal2

Поруком љубави и безбрижности малишани Предшколске установе Невен“ на маскенбалу, који сваке године традиционално организују,овај пут су поручили „Љубав је чудно стање“.

У различитим костимима и кореографијама малишани су показали своју маштовитост и таленат. Оно што су вредно радећи спремали са својим васпитачима,публика,коју су углавном чинили родитељи,баке и деке уживали су не кријући осмехе и радост што се овакав скуп одржава и ове године.

Maskenbal3 Maskenbal4

Деца су наше богатство и наша радост. Захваљујући њима ова велика манифестација из године у годину добија на важности и значају. Она је нешто по чему се препознаје наша установа и о чему се прича до следеће године,истакла је директорка Предшколске установе „Невен“ Гордана Цветковић и додала да сада најмлађи и њихови родитељи,захваљујући новом обданишту „Бајка“ у коме има места за све малишане,безбрижније одрастају.

Својим лепршавим и раздраганим перформансама,прерушени у пчеле,морнаре,Хавајце и друге омиљене им јунаке,малишани ове установе послали су поруку доброте и праштања. Поручили су да одрасли треба да пронађу и сачувају у себи дечију топлину,како би исправније и правилније расуђивали и поступали.   

Maskenbal5 Maskenbal6

Величина слова: