Ekipa “S Tamarom u akciji” u Bresničiću
21. septembra 2016.
Uspostavljena sportska saradnja
23. septembra 2016.
Prikaži sve

Međunarodni karate turnir

toplica%20open%202016

Karate klub „Topličanin“ biće domaćin 12. međunarodnog karate turnira „Toplica Open 2016“ koji se održava u nedelju u sportskoj hali dr Zoran Đinđić. Početak turnira planiran je za 10:00 časova a očekuje se učešće oko 400 takmičara iz Makedonije,Bugarske i Srbije. Inače ovogodišnji turnir organizuje se u sklopu proslave 45 godina postojanja i uspešnog rada Karate kluba „Topličanin“.

– Sve je spremno za turnir. Očekujemo preko 400 takmičara a pripremili smo i zahvalnice za sve učesnike. Naš klub će nastupiti u punom sastava sa oko 80 takmičara. Za neke će to biti prvi nastup a za neke kontrolni turnir pred Kup Srbije koji nas očekuje u novembru. Zahvalio bi se Opštini Prokuplje koja nam je finansijski pomogla u organizaciji turnira kao i kompaniji Leoni i pekari Paša,rekao je Dražan Cvjetković predsednik KK Topličanin.

 Klub je od 2005. godine pokrenuo i organizovao zajedno sa Opštinom Prokuplje karate turnir „Toplica Open“ koji se održava krajem septembra i koji okuplja iz godine u godinu sve više karatista iz Srbije i okolnih zemalja što predstavlja izuzetan doprinos popularizaciji karate sporta u Prokuplju i Toplici.

Veličina slova: