Почиње школа пливања и ватерпола
27. јула 2016.
Квалитет на првом месту
29. јула 2016.
Прикажи све

Наградна ликовна радионица


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

koc%201

Културно-образовни центар „Топлица“ организовао је ликовну радионицу за децу  узраста од 10 до 15 година,која ће бити  одржана  у периоду од  8. До 12. августа.

Према речима директорке КОЦ „Топлица“,Љиљане Красић,циљ је да се код деце подстакне креативност,осећај за естетске вредности,као и јачање самопоуздања и осећаја за тимски рад и пријатељство.

-Август месец изабран је за радионицу како би се деца опустила пред почетак нове школске године и креативно проводила слободно време.Позивам  сву заинтересовану децу узраста од 10 до 15 година,да се пријаве на бесплатну наградну ликовну радионицу,како би својим  радовима конкурисали за вредну награду,казала је директорка Красић и додала да ће радионицу водити дипломирани ликовни уметник.

Аутори прва три награђена рада добиће бесплатно летовање у прокупачком одмаралишту у Буљарицама,у периоду од 19. До 30. августа

Заинтересована деца могу се пријавити у просторијама КОЦ „Топлица“,ул. Кнез Михајлова бр. 55.  

Величина слова: