Počinje škola plivanja i vaterpola
27. jula 2016.
Kvalitet na prvom mestu
29. jula 2016.
Prikaži sve

Nagradna likovna radionica


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

koc%201

Kulturno-obrazovni centar „Toplica“ organizovao je likovnu radionicu za decu  uzrasta od 10 do 15 godina,koja će biti  održana  u periodu od  8. Do 12. avgusta.

Prema rečima direktorke KOC „Toplica“,Ljiljane Krasić,cilj je da se kod dece podstakne kreativnost,osećaj za estetske vrednosti,kao i jačanje samopouzdanja i osećaja za timski rad i prijateljstvo.

-Avgust mesec izabran je za radionicu kako bi se deca opustila pred početak nove školske godine i kreativno provodila slobodno vreme.Pozivam  svu zainteresovanu decu uzrasta od 10 do 15 godina,da se prijave na besplatnu nagradnu likovnu radionicu,kako bi svojim  radovima konkurisali za vrednu nagradu,kazala je direktorka Krasić i dodala da će radionicu voditi diplomirani likovni umetnik.

Autori prva tri nagrađena rada dobiće besplatno letovanje u prokupačkom odmaralištu u Buljaricama,u periodu od 19. Do 30. avgusta

Zainteresovana deca mogu se prijaviti u prostorijama KOC „Toplica“,ul. Knez Mihajlova br. 55.  

Veličina slova: