Сузбијање рада на црно приоритет
28. априла 2015.
Празник рукомета у Прокупљу
30. априла 2015.
Прикажи све

Најбољи путују у Ваљево


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

Од 50 рецитатора из свих школа Топличког управног округа,колико је учествовало на 47.Окружној  смотри рецитатора,која је одржана под слоганом „Песниче народа мог“,изабрана су три такмичара,која ће представљати Топлицу на Републичком такмичењу,средином маја у Ваљеву.

Због великог броја талентоване деце,жири у саставу представник Удружења професора српског језика Милка Тошић,професор српског језика Манди Живковић из Ниша и глумица Тијана Петровић  и овај пут имао је тежак задатак,али је ипак морао да изабере најбоље за предстојеће такмичење.

Тако је у категорији млађих основаца најбољи био Душан Барјактаревић,средњој Анђела Милосављевић и најстаријој Сара Динић.

 Испред организатора Окружне смотре рецитатора песник Срђан Живковић поздравио је победнике,рекавши да се нада да ће и у Ваљеву бити једнако добри као овде и тако оправдати поверење жирија.

Величина слова: