Suzbijanje rada na crno prioritet
28. aprila 2015.
Praznik rukometa u Prokuplju
30. aprila 2015.
Prikaži sve

Najbolji putuju u Valjevo


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

Od 50 recitatora iz svih škola Topličkog upravnog okruga,koliko je učestvovalo na 47.Okružnoj  smotri recitatora,koja je održana pod sloganom „Pesniče naroda mog“,izabrana su tri takmičara,koja će predstavljati Toplicu na Republičkom takmičenju,sredinom maja u Valjevu.

Zbog velikog broja talentovane dece,žiri u sastavu predstavnik Udruženja profesora srpskog jezika Milka Tošić,profesor srpskog jezika Mandi Živković iz Niša i glumica Tijana Petrović  i ovaj put imao je težak zadatak,ali je ipak morao da izabere najbolje za predstojeće takmičenje.

Tako je u kategoriji mlađih osnovaca najbolji bio Dušan Barjaktarević,srednjoj Anđela Milosavljević i najstarijoj Sara Dinić.

 Ispred organizatora Okružne smotre recitatora pesnik Srđan Živković pozdravio je pobednike,rekavši da se nada da će i u Valjevu biti jednako dobri kao ovde i tako opravdati poverenje žirija.

Veličina slova: