Ново општинско руководство
30. маја 2014.
Подршка женском предузетништву
11. јуна 2014.
Прикажи све

Ноћ музеја у Прокупљу


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

 

И за шесту Ноћ музеја,која је одржана у нашем граду,посетиоци су имали само речи хвале за организатора. Програм је,како кажу био изузетно богат и разноврстан,а што је још важније свако је могао наћи садржај у коме је уживао.
            – Потрудили смо се да сви наши посетиоци уживају те ноћи и у галерији и у музеју,ослонивши се на сопствене снаге,те нам је утолико драже што су задовољни – рекао је координатор манифестације Дарко Жарић.
            Ове године,према речима директора Народног музеја Топлице Јулке Кузмановић Цветковић акценат је стављен на дечијим радионицама и актуелним уметничким доживљајима,али је обезбеђен и историјски поглед на прошлост.
            – Програм који смо осмислили задовољио је укусе свих узраста и имао је и забавни и уметнички карактер – истакла је Цветковић ,додавши да је број посетилаца у овогодишњој Ноћи музеја ,већи од 5000.
            Најзапаженији су ипак били млади глумци,полазници школе глуме на Радничком универзитету,који су „ширећи оптимизам“,измамили овације и аплаузе публике. Они су казивали  одломке из познатих драмских дела српске књижевности. 

1_%20sirimo%20optimizam 2_%20ucenici%20muzicke%20skole

3%20odlomak%20iz%20pozorisne%20predstave 9_%20obilazka%20postavki

Величина слова: