Важно обавештење
15. октобра 2014.
Филмски викенд и позоришна представа
17. октобра 2014.
Прикажи све

Новчане награде најбољим студентима и ђацима


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

Општина Прокупље путем Фонда за таленте,са укупно милион и 200.000 динара наградиће најбоље студенте  и ђаке из наше општине,саопштили су из локалне самоуправе.

Новчане награде добиће најбољи студенти основних, мастер и докторских студија на државним факултетима, који су на буџету Републике Србије, са просечном оценом студирања изнад девет.

Новчане награде добиће и ученици основних и средњих школа, победници на републичким такмичењима у знању током прошле школске године.

– Сваке године све већи број студената и ђака из наше општине конкурише за ову награду,што је знак да наша деца све више напредују у знању и постижу запажене успехе у школовању,казао је председник Фонда за таленте Небојша Чоловић.

Он је нагласио да прокупачки ђаци имају успеха и приликом уписа на жељене факултете широм Србије,па се захваљујући стеченом знању налазе у врху уписних ранг листа тих факултета.

maturanti13

Величина слова: