ОБАВЕШТЕЊЕ
10. априла 2013.
Састанак мештана и функционера у Житном Потоку
12. априла 2013.
Прикажи све

ОБАВЕШТЕЊЕ-увид у податке оператера


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

              На основу члана 68. и 69. Закона о управљању отпадом („Службени гласник РС“,бр. 36/09 и 88/10),Одељење за урбанизам,стамбено-комуналне послове и грађевинарство Општине Прокупље издаје следеће

 

ОБАВЕШТЕЊЕ

 

              Оператер СЗТР за откуп секундарних сировина ОТПАД ПРОМЕТ Баштованска бб Прокупље,са матичним бројем 61386459 и шифром делатности 1570 – трговина на велико отпацима и остацима,поднео је дана  9.4.2013. године захтев за ревизију Решења о дозволи за сакупљање и привремено одлагање  неопасног  отпада,  регистарски број 001,од 10.8.2010. године.

              Оператер је обављао делатност сакупљања и привременог складиштења неопасног отпада на адреси Сува чесма бб,на територији општине Прокупље. У међувремену је оператер купио плац на другој локацији тако да сада своју основну делатност обавља у улици Баштованска бб,катастарска парцела број 1570 КО Прокупље град.

              Поред откупа и привременог складиштења неопасног металног отпада,гвожђа и челика,оператер је проширио своју делатност и на откуп алуминијума,бакра и легура бакра,јер су се у току редовног рада оператера стекли услови за проширење.

              Сва заинтересована лица увид у податке и захтев оператера могу извршити,као и доставити мишљења и предлоге,у просторијама Општинске управе Општине Прокупље,ул. Таткова бр. 2,канцеларија бр. 3,сваког радног дана од 7-15 часова до 25.4.2013. године.

                                                                                                                            

                                           

 

 

                    

 

 

Величина слова: