Вече за уживање
21. априла 2016.
Дар настаријима за ускршње празнике
25. априла 2016.
Прикажи све

Обележен Дан волонтера


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

volonteri1

Волонтери Прокупља обиласком и радом у многим институцијама и установама обележили су Дан волонтера. Тим поводом ученици Гимназије учествовали су у реализацији пројеката Уније средњошколаца Србије под називом Средњошколци за средњошколце.

Волонтери су током дана обишли и учествовали у раду многих служби у Општинској управи Општине Прокупље,Народном музеју Топлице,Туристичко-спортском центру,Дому културе,Бизнис инкубатор центру и другим установама.

volonteri%202

О раду општинских служби волонтерима је говорио начелник Одељења за друштвене делатности Општине Прокупље Миладин Милосављевић и шеф Канцеларије за младе Општине Прокупље Дејан Костадиновић.

– Општинска управа Општине Прокупље обавља послове у складу са многим законима и у интересу грађана нашег града,рекао је Милосављевић који је волонтерима говорио и о раду и ингеренцијама Скупштине општине,председника Општине Прокупље,чланова Општинског већа и запосленима у Општинској управи.

Волонтери су током боравка у згради Општине обишли Службу за односе са јавношћу и протокол,образовање,матичну службу и Одељење за пољопривреду.

Волонтер и ученик прокупачке Гимназије Матеја Миленковић рекао је да се пројекат Уније средњошколаца Средњошколци за средњошколце спроводи у целој Србији и да у његовој реализацији учествује више хиљада волонтера.

– Изузетно смо задовољни пријемом волонтера у Општини и другим установама где смо се упознали са њиховом организацијом и радом,изјавио је Миленковић и додао да су волонтери учествовали и у раду појединих служби у установама.

  

Величина слова: