Програм за бољитак пољопривреде
13. априла 2017.
Вуди Ален вечерас за прокупачку публику
19. априла 2017.
Прикажи све

Одржано скупштинско заседање


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

                                                                                                                         skupstina%20aa skupstina%201111111 

Скупштина Општине Прокупље је на данашњој седници разрешила функције заменика председика СО Прокупље,Филипа Јовановића који је поднео оставку и   за обављање ове функције изабрала Николу Хаџи Лазића,дипл. менаџера,за чији избор је гласало  39 одборника.

До промене је дошло и у саставу Општинског већа. На предлог председника Општине Прокупље Александра Симоновића,за нове чланове Општинског већа изабрани су Милош Костић и Филип Јовановић,пошто су   Милош Цветковић и Слободан Митић разрешени дужности  у Општинском већу. У одборничке клупе сели су и нови одборници Стеван Костић и Бобан Коцић ,са изборне листе „Александар Вучић-Србија побеђује“.

skupstina33333 skupstina444

Према речима председника Општине Прокупље Александрав Симоновића,   новоизабрани већници  Милош Цветковић и Слободан Митић   разрешени су дужности јер нису били спремни да преузму обавезе и одговорност за рад у Општинском већу. 

 У наставку седнице  усвојени су извештаји о раду  установа културе,Центра за социјални рад  и ЈП Дирекције за изградњу,урбанизам и стамбене послове.

 

 Скупштина је усвојила и    Одлуку о продужетку важења Стратегије одрживог развоја општине Прокупље,којом се продужава рок важења овог документа ,а разлог је усвајање новог закона који је ушао у скупштинску процедуру Републике Србије.

Величина слова: