Нишлије најбољи на турниру
22. септембра 2014.
Млади сликари на делу
24. септембра 2014.
Прикажи све

Олујни ветар обарао стабла у Прокупљу


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

Невреме праћено олујним ветром и градом,које је јуче задесило територију града,нанело је велику материјалну штету,али на срећу,без тежих последица. Према речима начелника Одељења за ванредне ситуације у Прокупљу Срђана Митровића,током јучерашњег дана у периоду од 14.45 до 15.00 часова,јак ветар обарао је стабла,која су нанела штету паркираним аутомобилима. Такође се услед обилних падавина саобраћај у том интервалу одвијао отежано на градским улицама.

– Припадници Одељења за ванредне ситуације интервенисали су у неколико домаћинстава,где је из подрума исцрпљена велика количина воде. Са улица и тротоара уклоњена су оборена стабла,а у Џигољу је дошло до пожара на помоћној згради. Изгорео је амбар за сточну храну и кровна конструкција,али смо успели да спасимо породичну кућу која се налазила у близини,рекао је Митровић. 

Према прогнози Хидрометеоролошког завода,наредних дана очекује се стабилизација временских прилика на територији прокупачке општине.

nevreme%201 nevreme%202

 

 

Величина слова: