Вече за уживање
21. априла 2016.
Дар настаријима за ускршње празнике
25. априла 2016.
Прикажи све

Отворен Клуб за тражење посла


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

klub%20za%20trazenje%20posla

 У Прокупљу је данас отворен Клуб за тражење посла,који се налази у згради Радничког универзитета,у улици Кнез Михајлова 55.

Клуб је формиран на основу Споразума,потписаног између Националне службе за запошљавање у Крагујевцу и Општине Прокупље,у оквиру пројекта „Повећање делотворности политике запошљавања према угроженим групама“,који се спроводи уз подршку Делегације Европске уније у Србији.

Циљ пројекта је јачање институција у општем друштвено-економском развоју на основу виших стопа запошљвања,као и успостављање конкурентније радне снаге и повећање социјалног укључивања особа из угрожених група.

Формирање Клуба за тражење посла је управо резултат реализације овог пројекта који се спроводи у оквиру активних мера политике запошљавања.

Клуб ће омогућити незапосленим лицима да стекну вештине и знања потребна за активно тражење посла,да одреде своје професионалне циљеве,подиже мотивацију и пружа информације о слободним радним местима.

-Опрему неопходну за функционисање Клуба-ИТ опрему,немештај,канцеларијску опрему и њено одржавање у наредних 12 месеци,обезбедила је Национална служба за запошљавање,која ће извршити селекцију,избор и обуку лица са евиденције незапослених. Клуб за тражење посла водиће НСЗ фиијала Прокупље,а зарада лица које ће радити у њему финансираће се из буџета пројекта. Са друге стране,Општина Прокупље је обезбедила простор за отваеање Клуба,преузела одрживост његовог функционисања и безбеђује зараду за запосленог и након завршетка пројекта,изјавио је председник општине Прокзпље Мирољуб Пауновић.

Величина слова: