Спортски викенд
17. октобра 2014.
Познати резултати рада на школској економији
21. октобра 2014.
Прикажи све

Отворена нова апотека у насељу Гарић


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

DSC_8657 DSC_8648

У насељу Гарић отворена је нова апотека у циљу приближавања здравствених услуга грађанима. Свечаном отварању присуствовало је руководство локалне самоуправе,председник Општине Прокупље Мирољуб Пауновић,народни посланик у Скупштини Србије Дарко Лакетић,директори апотекарских установа из Ниша,Пирота и Лесковца и као и житељи овог насеља.

Директор Апотекарске установа у Прокупљу Златан Миљковић овом приликом је рекао да ова установа обележава 65 година постојања и успешног рада и да су запослени у њој,у години јубилеја,реализовали зацртане планове.

– Прокупље је сада богатије за још једну апотеку. Њеним отварањем настојимо да се што више приближимо пацијентима,рекао је Миљковић и додао да укупна вредност ове инвестиције износи 14.700 евра.

Народни посланик у Скупштини Србије Дарко Лакетић је нагласио да се побољшањем здравствених услуга истовремено остварује бољи однос према пацијентима.

Новоотворена апотека,чија укупна површина износи 42 квадратна метра,налази се у Пасјачкој улици бр. 2 (испред Градске болнице) и радиће сваког радног дана упоредо са амбулантом у Гарићу. 

Величина слова: