Ревија епске поезије
19. фебруара 2015.
Основано Удружење српско-француског пријатељства
23. фебруара 2015.
Прикажи све

Председник обишао радове на кориту реке Топлице


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

Председник Општине Прокупље Мирољуб Пауновић обишао је радове на кориту реке Топлице. Радови се обављају узводно од железничког моста у дужини од 1.500 метара. Средства у износу од 4.716.981 динара обезбедила је Влада Републике Србије.

– На основу Уредбе Владе Србије о утврђивању државног програма обнове оштећених објеката за уређење водотока,водних објеката за заштиту од поплава,ерозије и бујица и водних објеката за одводњавање,приступило се санацији и чишћењу реке Топлице,изјавио је председник Пауновић и додао да су прошлогодишње мајске поплаве нанеле штету привредним и индустријским објектима,пољопривреди и имовини грађана у износу од 64 милиона динара. Према његовим речима,две трећине градског гробља налазило се тада под водом.

– У циљу заштите од поплава,као и заштите људских живота и материјалних добара,настојима да што боље уредимо корито реке Топлице,објаснио је Пауновић и додао да је извођач радова Водопривредни центар „Морава“ из Ниша. Завршетак радова на Топлици планиран је до краја јуна ове године.

DSCN5805 

Величина слова: