Novogodišnja noć sa dežurnim službama
1. januara 2017.
U susret najradosnijem prazniku Božiću
4. januara 2017.
Prikaži sve

Predsednik Simonović darivao prvorođenu bebu

redsednik%201

 Predsednik Opštine Prokuplje Aleksandar Simonović posetio je danas u porodilištu  Opšte bolnice “Dr Aleksa Savić” prvorođenu bebu u 2017. godini,sa teritorije opštine Prokuplje i tom prilikom majci prve bebe,Mileni Cekić uputio srdačne čestititke i uručio novčani iznos u visini od 60.000 dinara. Prvorođenu bebu,dečaka po imenu Mihailo poklon paketima darivao je u ime prokupačke bolnice i pomoćnik direktora dr Nenad Radmanović.

Predsednik Simonović je tom prilikom izjavio da nam je godina počela na najlepši mogući način,i da nismo dugo čekali na prvu bebu u Novoj Godini.

 mihailo%20prima%20poklon

– Malom Mihailu i njegovoj porodici ,kao i svoj deci u novoj 2017. godini želim puno zdravlja,sreće i uspeha. Prioritetan zadatak naše lokalne samouprave je da radimo kako bi stvorili bolje uslove za život pre svega našoj deci i mladima – kazao je Simonović.

On je još poručio da  Opština Prokuplje radi pre svega na dovođenju stranih investitora,i otvoranju novih radnih mesta  kako bi mladi ljudi našli zaposlenje u svom kraju i kako bi nam se  iz godine u godinu rađalo više dece.

Pomoćnik direktora Opšte bolnice “Dr Aleksa Savić” Nenad Radmanović kaže da su i majka i beba dobro i da će uskoro kući. On još dodaje  da  što se tiče statistike ove godine u prokupačkom  porodilištu ,koje pokriva  ceo Toplički okrug bilo je 666 rođenih beba.

beba%20mihailo

Milena Cekić,koja je 2. janura oko dva sata posle ponoći postala majka,rodila je dečaka teškog 3.950 grama,dugačkog 53 centimetra.

– Zahvaljujem se predsedniku Opštine na poklonu,kao i predstavnicima bolnice. Veliko hvala i doktorima i sestrama sa Odeljenja  ,koji su mi pomogli da na svet donesem svoje prvo dete,koje je i prvo unuče u porodici Cekić – kaže Milena.

Inače,Mihailo je i prvorođena beba i za teritoriju Topličkog okruga. 

Veličina slova: