Обележен Дан старих
1. октобра 2015.
Лектирићи прогласили најбоље
5. октобра 2015.
Прикажи све

Премијера „Поновног сусрета“ у музеју


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

 dan%20starih%201 dan%20starih2

У присуству представника Општине Прокупље,већнице за културу Милице Ерић  и бројних посетилаца,у Народном музеју Топлице,премијерно је приказан документарни филм „Поновни сусрет“.

Присутну пубику најпре је поздравио директор прокупачког Дома старих Владо Зечевић честитајући старима њихов празник 1.октобар.

-Желим вам да уживате у овом филму,јер он показује како треба живети и уживати у сваком тренутку свог живота,јер је он подједнако важан,без обзира на то у ком сте старосном добу,истакао је директор  Зечевић.

dan%20starih3 dan%20starih%204

Редитељ „Поновног сусрета“ Жикица Јовановић наглашава да овај филм најпре поручује како живот треба живети уз љубав,која га покреће,као и то да године не морају да буду сметња да у њему будете активни.

Тим који је радио овај филм,а који се до сада доказао бројним наградама редитељ Жикица Јовановић није мењао. Заједно са њим на „Поновном сусрету“ су радили,као продуцент Владан Милутиновић,камерман је био Војкан Аранђеловић,а за музику је био задужен Ивица Траиловић.

Овај филм о Свети и Беби је занимљива животна прича,која говори о поновном рађању њихове љубави после педесет година. Срели су се у Дому старих где је почело ново поглавље у њиховим животима. Постали су нераздвојни и започели су заједнички живот у Дому,уживајући у честим обиласцима околних бања и других туристичких места у целој Србији.

Величина слова: