Реализовани сви планирани задаци
18. априла 2016.
Вечерас вече народног стваралаштва
20. априла 2016.
Прикажи све

Пријаве за бање до 28.априла


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

penzioneri%2019_4 

Републички фонд за пензијско- инвалидско осигурање и ове године,као и претходних,омогућиће пензионерима са најмањим примањима бесплатан боравак у бање.

У Удружењу пензионера Прокупља пријаве за бесплатан боравак у Луковску,Пролом,Нишку,Рибарску,Соко,Врњачку и друге бање у Србији почеле су да се подносе од 18. априла.

Ове године право на рехабилитацију и опоравак у српским бањама моћи ће да оствари 65 прокупачких пензионера. Прошле године за 65 места конкурисало је 460 прокупачких пензионера.

У просторијама Удружења речено нам је да пријаву могу предати пензионери чија примања не премашују износ од 23. 466 динара.

– Фебруарски пензионерски чек,фотокопија личне карте и Извештај лекара о болести је неопходна документација која треба да се преда да би појединац могао да конкурише за одлазак у бању,речено нам је у Удружењу пензионера.

 

Пријеве се достављају лично,најкасније до 28.априла у просторијама Удружења пензионера које се налазе у Улици 21 српске дивизије број 21.

Величина слова: