Обележен Светски дан без дуванског дима
31. маја 2016.
Нови председник Општине Прокупље
2. јуна 2016.
Прикажи све

Пријем за чланове Хора Гимназије


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

HOR%201

Један од најбољих средњошколских хорова у Србији,Хор прокупачке Гимназије,примила је већница за образовање у Општини Прокупље Маја Ранђеловић. Повод за пријем било је освојено друго место на Међународном такмичењу хорова „Александар Морфидис Нисис“ и Републичком такмичењу средњошколских хорова у Новом Саду.

Пријему су присуствовали заменик председника Илија Ђедовић,већница за културу Милица Ерић и руководилац Одељења за друштвене делатности Миладин Милосављевић.

– Овом приликом вам се у име Општине Прокупље захваљујем на дугогодишњој сарадњи,на вашим наступима,којима сте увеличали обележавање значајних датума у нашем граду. Наставите да на овај леп начин промовишете Прокупље,као што сте то чинили деценију уназад,рекла је већница за образовање Маја Ранђеловић уручујући књиге члановима Хора,поклон Општине Прокупље.

HOR%202 HOR%203

Гимназијски хор је овом приликом отпевао три композиције „Ла виолета“,„На ранилу“,„Полиелеј“ и „Адиемус“,а Анђела Здравковић и Маја Булатовић,као учеснице Републичког такмичења су имале соло наступ. Певале су „Расти расти мој зелени боре“ и „Де си било јаре моје“.

Диригент гимназијског хора Татјана Цветановић се захвалила  руководству Општине Прокупље на пријему и подршци.

– Драго нам је да смо данас овде. Кад год наступамо на такмичењима настојимо да представимо нашу школу и наш град у најбољем светлу,са новим и модерним репертоаром. Наставићемо да радимо и наступамо истом снагом,борићемо се да будемо бољи него што смо сад,поручила је на пријему Цветановић.

HOR%204 HOR%205

Величина слова: