Добар одзив давалаца крви
16. октобра 2014.
Отворена нова апотека у насељу Гарић
20. октобра 2014.
Прикажи све

Приоритет социјални статус инвалида рада


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

Удружење инвалида рада у Прокупљу има око 1.100 чланова,од којих скоро 80 одсто прима пензију која је мања од 18.000 динара.

– У протекле четири године појединим најугроженијим члановима делили смо бесплатне пакете са основним животним намирницама. Другим члановима омогућили смо да прехрамбене производе купују по нижим ценама и са одложеним роком плаћања,рекао је председник удружења Србислав Кандић и додао да ће се очувању животног стандарда чланова удружења и у наредном периоду посветити највећа пажња.

Према његовим речима,у протеклом периоду организована су многа путовања и излети у бање и градове Србије и дружење са сродним организацијама из наше земље.

Иначе,Кандић је поново изабран за председника Удружења инвалида рада,а након избора је рекао да ће у наредном периоду ово удружење побољшати сарадњу са Удружењем пензионера Прокупља.   

 DSCN5415

Величина слова: