Укинута ванредна ситуација
14. новембра 2016.
Школа за труднице у Дому здравља
16. новембра 2016.
Прикажи све

Привремено у другим просторијама


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

Penzioneri%201 Penzioneri%202

Стручна и административна служба Удружења пензионера Прокупље већ пет дана ради у другим просторијама. Разлог за привремену промену просторија је ометање обављања послова од стране појединих пензионера.

– Више од годину дана поједини пензионери,који нису чланови организације,свакодневно долазе у Удружење и ометају рад стручних лица. Ометање рада пријављивали смо надлежним органима. Пошто те пријаве нису дале резултата били смо принуђени да нађемо другу локацију за рад, рекао је председник прокупачког удружења Милован Вучићевић и додао да је у овој организацији учлањено скоро 8.000 пензионера.

Према његовим речима,запослени у стручној служби пружају различите видове услуга и помоћи члановима,а петком здравствени радници Дома здравља врше мерење притиска и шећера у крви.

Вучићевић је подвукао да ће се привремена и принудна промена просторија за рад користити док се не створе услови за несметано обављање послова стручне службе. Своје послове служба сада обавља у просторијама Међуопштинске организације слепих и слабовидих.

Величина слова: