За брже апотекарске услуге
29. октобра 2014.
Победила Правда и истина за сваког Рома
31. октобра 2014.
Прикажи све

Прокупачки афористичар у друштву најбољих


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

 ognja

У капиталном делу „Антологија мисли у афоризмима“ објављеној у Русији,нашли су се и афоризми прокупачког афористичара Драгана Огњановића. Књигу је објавила издавачка кућа „Вече“ у тиражу од 5000 примерака,а приредио ју је руски аутор Владимир Шојхер.

– Веома сам задовољан и почаствован тиме што су се моји афоризми нашли у оваквој једној великој књизи у којој се налазе велика имена светских афористичара и мислилаца,истакао је Драган Огњановић.

Више од 30.000 афоризама,максима,цитата и мисли научника,државника,писаца,филозофа и верских лидера налази се у овој јединственој књизи великог формата. У њој су заступљени класици и савременици попут Аристотела,Цицерона,Конфучија,Толстоја,Умберта Ека,Бекона и други великани светске историје.

Поред афоризама Прокупчанина Драгана Огњановића,у "Антологији мисли у афоризмима" налазе се и афоризми још 56 српских аутора. Књига садржи 15 великих поглавља са темама о животу,љубави,човеку,браку,држави и политици.

Величина слова: