Превентивни прегледи за запослене
3. децембра 2015.
Обележен Међународни дан волонтера
7. децембра 2015.
Прикажи све

Радови се приводе крају


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

Tatko%201 Tatko%202

У Основној школи „Никодије Стојановић Татко“,према речима директорке Љиљане Суботић,ради се на реконструкцији горње школске зграде како би се и она ставила у функцију. Из буџета Општине Прокупље за ове радове издвојено је 1.850.000 динара.

– У току су радови на изградњи степеништа на левом крилу горње школске зграде и тиме ће бити проширени капацитети зграде,јер ћемо моћи да користимо још три учионице,истакла је Суботић и нагласила да се са почетком ове школске године настава одвијала у једној школској згради,јер је горња била стављена ван функције.

Она је додала и то да су све просторије биле претворене у учионице како би се настава редовно одвијала.

– Оно чиме бисмо се још и посебно похвалили и захвалили Општини Прокупље на помоћи,јесте и то да је извршена адаптација дела школе,изграђен кров над делом фискултурне сале и изграђена топла веза са школом,рекла је Суботић и подвукла да је најважније то што је објекат заштићен од прокишњавања и пропадања,јер су тоалети сада повезани са школом. Вредност ових радова је 3.100.000 динара.

Све ове радове,који се од почетка године одвијају на сеоским и градским школама,спроводи Општина Прокупље,а за њих је до сада издвојено око 40 милиона динара. 

Величина слова: