Preventivni pregledi za zaposlene
3. decembra 2015.
Obeležen Međunarodni dan volontera
7. decembra 2015.
Prikaži sve

Radovi se privode kraju


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

Tatko%201 Tatko%202

U Osnovnoj školi „Nikodije Stojanović Tatko“,prema rečima direktorke Ljiljane Subotić,radi se na rekonstrukciji gornje školske zgrade kako bi se i ona stavila u funkciju. Iz budžeta Opštine Prokuplje za ove radove izdvojeno je 1.850.000 dinara.

– U toku su radovi na izgradnji stepeništa na levom krilu gornje školske zgrade i time će biti prošireni kapaciteti zgrade,jer ćemo moći da koristimo još tri učionice,istakla je Subotić i naglasila da se sa početkom ove školske godine nastava odvijala u jednoj školskoj zgradi,jer je gornja bila stavljena van funkcije.

Ona je dodala i to da su sve prostorije bile pretvorene u učionice kako bi se nastava redovno odvijala.

– Ono čime bismo se još i posebno pohvalili i zahvalili Opštini Prokuplje na pomoći,jeste i to da je izvršena adaptacija dela škole,izgrađen krov nad delom fiskulturne sale i izgrađena topla veza sa školom,rekla je Subotić i podvukla da je najvažnije to što je objekat zaštićen od prokišnjavanja i propadanja,jer su toaleti sada povezani sa školom. Vrednost ovih radova je 3.100.000 dinara.

Sve ove radove,koji se od početka godine odvijaju na seoskim i gradskim školama,sprovodi Opština Prokuplje,a za njih je do sada izdvojeno oko 40 miliona dinara. 

Veličina slova: